Image Holy Olie

REVIEWS

Dit vinden anderen ervan

Wil jij weten wat je kunt verwachten bij mijn therapie en workshops? Lees hier de ervaring van anderen.

Kinesiologie & merkaba healing

Ik wilde meer in connectie komen met mijn lichaam in plaats van steeds weg te schieten in mijn hoofd. Marischa heeft me daarbij goed kunnen begeleiden in 3 sessies.

Door haar hoge sensitiviteit en vakkennis voelde ze aan waar in mijn lichaam blokkades zaten. Ze stelde me erg op mijn gemak, waardoor mijn lichaam zich kon overgeven en als het ware zelf de behoefte aangaf.

De bewegingen en spiertesten hebben ervoor gezorgd dat bepaalde fysieke klachten minder werden en ik nu meer vanuit mijn eigen kracht leef.
Mariëlle
Kinesiologie & Merkaba Healing
Kinesiologie en Merkaba Healing zijn voor mij een eye opener geweest. Ik werd mij bewust van stress signalen en heb geleerd om daar op een bewuste manier mee om te gaan. De behandeling heeft mij veel zelfvertrouwen en meer rust gegeven, wanneer ik in soortgelijke situaties kom die mij voorheen stress gaven.
Mali
Kinesiologie & Merkaba Healing
Ik zette mijn lichaam zelf op slot. Na een sessie werd ik mij hier bewust van en hierdoor kon ik op mijn houding letten.

Marischa is een heel fijn persoon om mee in contact te staan. Ze leeft echt haar passie en kan veel mensen helpen.
Anoniem
Kinesiologie & Merkaba Healing
Ik had twee keer in de maand heftige migraine. Al na één behandeling is het veel milder geworden.
Annie
Kinesiologie behandeling

Therapeutische workshop

Deze therapeutische workshop heb ik als zeer waardevol ervaren. De zorgvuldige opzet, de gevoelens van rust en vertrouwen, en de verhelderende resultaten met nieuwe inzichten hebben duidelijk een positieve impact op mij gehad. Marischa is een hele fijne begeleider die alles mooi kon verwoorden in een prachtige omgeving. Dank!
Rogier
De weg van je innerlijke stem
Ontzettend leuke, originele en inspirerende workshop! Deze workshop is zeker een aanrader wanneer je in contact wil komen met je eigen gevoel. Ik heb ervaren dat mijn lichaam echt de antwoorden geeft. Dit onder goede begeleiding van Marischa en duidelijke uitleg over de achterliggende theorieën (bijv. over Merkaba). Ik heb waardevolle nieuwe inzichten opgedaan!
Elske
De weg van je innerlijke stem
Hele leerzame en inspirerende ervaring. Programma zit goed in elkaar. Marischa heeft veel kennis van zaken en weet dit op heldere en enthousiaste manier over te brengen. Zeker aan te bevelen.
Michael
De weg van je innerlijke stem

holy olie

Gisteren moest ik een complexe workshop geven. De Holy Olie kon ik gebruiken om bij te dragen aan mijn kracht en zelfvertrouwen. Heerlijke geur ook! Fijn en mooi als ritueel voor zelfzorg en energie.
Anoniem
Holy Olie uitgezocht met Merkaba Healing