Image Holy Olie
Pasfoto marischa

Over

Ik voel wat je lichaam fluistert

Ik ondersteun mensen in hun zoektocht om met rust en vanuit hun hart te leven. Veel mensen ervaren in dit stuk pijn of blokkades. Dit belemmert je om te leven wie je werkelijk bent.

Ik zet mijn hooggevoeligheid in om te luisteren naar de subtiele en onbewuste taal van je lijf. Hiervoor vang ik frequenties op, die voor de meesten niet hoor- of voelbaar zijn. Zo help ik mensen met het geven van inzichten en het afpellen van blokkades, zodat je meer rust en helderheid ervaart.

Ik ben afgestudeerd therapeut Kinesioloog. Mijn eerdere werkervaring op communicatie en conceptontwikkeling zet ik in om bewustzijn plezierig te maken. Bijvoorbeeld met het aanbieden van de Holy Olie geurreis. Dit is bewustzijn zonder poespas, met rake teksten en passend bij je eigen reis. 

missie

Zoveel mogelijk mensen in hun merkaba-kracht zetten

Als je in je merkaba-kracht staat, dan leef je vanuit je hart wie je werkelijk bent. Door mensen te ondersteunen met passende etherische olie en Kinesiologie help ik ze bij het verruimen van hun bewustzijn, spirituele- en persoonlijke groei.

MERKABA ACTIVATIE

Balans tussen hart, geest en lichaam

Onze Holy Olie producten en energiewerk geven activaties om in je merkaba kracht te staan. Dit is een balans tussen je emotionele lichaam (mer), je geest (ka) en je lijf (ba).

Het samenspel van deze energieën genereert doelgerichtheid en zorgt voor de uiting van dromen in de fysieke realiteit.

Wij voelen in welke activatie voor jou passend is. Zo is er ondersteuning om vertrouwen te krijgen in de waarheid vanuit je hart of om je hoogste zelf op aarde te manifesteren.

Holy Olie paarse achtergrond

ons aanbod

Holy Olie, energiewerk en events

Holy Olie® geurreis

Met Holy Olie essential oil heb je een buddy voor goede zelfzorg, altijd binnen handbereik. Onze 100% natuurzuivere etherische olie verlicht persoonlijke thema’s waar je tegenaan loopt en voegt liefde en energie toe aan je dag.

Kinesiologie

Met de hulp van Kinesiologie krijg jij antwoorden om vanuit je hart te leven en in overeenstemming met lichaam en geest.

Gedurende een sessie gaat je verstand offline en is je lijf aan het woord. Wanneer een uitspraak niet overeenkomt met je onderbewuste, dan zal je lijf dit aangeven.

Merkaba

Holy Olie, Kinesiologie en Merkaba healing van marischa.nl zijn er op gericht om je merkaba te activeren. Zodat jij in balans bent met je lichaam en geest en je missie op aarde kunt leven.

Wat anderen zeggen

Jan Willem

5/5

Ik vind Holy Olie een heel fijne aanvulling op mijn start van de dag en ochtendritueel: ontbijten met mooie muziek en een paar keer per week doe ik er een geleide meditatie bij.

Holy Olie druppel ik elke ochtend op mijn polsen. De heerlijke geur draagt bij aan een gevoel van welzijn en innerlijke balans. Fijn om dat dagelijks te kunnen doen, voelt als een ondersteuning aan goede zelfzorg!

Anoniem

4/5

Heb gister mijn Holy Olie binnengekregen. Wat een verrassing en wat een heerlijke geuren.

Het ziet er strak uit allemaal. Echt een leuk en mooi pakket. Ik hou ervan ♡

Rogier

5/5

Wauw wat een mooi pakket kreeg ik thuisgestuurd.

Heel die verpakking is bijzonder tot in de kleinste details.

0 +
Holy Olie klanten
0 /5
Klanttevredenheid
0
Holy Olie producten

Wil je meer weten over essential oil, merkaba of Kinesiologie?

Neem gerust contact op.