Image Holy Olie
Pasfoto marischa

over marischa

Ik voel wat je lichaam fluistert

Ik ondersteun mensen in hun zoektocht om met rust en vanuit hun hart te leven. Veel mensen ervaren in dit stuk pijn of blokkades. Dit belemmert je om te leven wie je werkelijk bent.

Ik zet mijn hooggevoeligheid in om te luisteren naar de subtiele en onbewuste taal van je lijf. Hiervoor vang ik frequenties op, die voor de meesten niet hoor- of voelbaar zijn. Zo help ik mensen met het geven van inzichten en het afpellen van blokkades, zodat je meer rust en helderheid ervaart.

Ik ben afgestudeerd therapeut Kinesioloog en Merkaba Healer. Mijn eerdere werkervaring op communicatie en conceptontwikkeling zet ik in om bewustzijn plezierig te maken. Bijvoorbeeld met het aanbieden van de Holy Olie geurreis. Dit is bewustzijn zonder poespas, met rake teksten en passend bij je eigen reis. 

mijn persoonlijke reis

Mannen met een groot ego, daar had ik een grote afkeer tegen. Uiteraard werkte dit niet in mijn voordeel tijdens mijn corporate carrière, waar deze mannen dikwijls een leidinggevende positie hebben.

Op een gegeven moment zag ik in dat mijn afkeer tegen ego’s mij niet verder bracht. Ik nam een coach, met een vleugje ego, om dit type man te begrijpen. Deze coach liet mij inzien dat ik wat te leren had van de sterke man. Mijn coachvraag werd: “Ik ben sterk om mijn gevoelige zelf te zijn.” 

Tja… ego. Dit kon ik uiteindelijk zelf goed gebruiken. Ik was gewend om volgzaam te zijn, kon mijn passie niet meer voelen en kon niet aangeven wat ik wilde. 

Ik leerde om mijn gevoel te delen met een sterke man

Dit was super spannend. Door mijn gevoel te delen werd het een verbindend gesprek. Voor het eerst maakte ik écht contact met dit type man. Ik raakte hem met mijn woorden, waardoor ook hij zijn gevoelige kant kon laten zien. Dit was voor mij een helende ervaring. 

Vanaf toen kon ik contact maken met dit type man, met een open en gelijkwaardig gesprek. Sterker nog, nu heb ik een relatie met een man die vroeger in mijn allergie zone zat. En we hebben een zoon met een sterke wil. Gelukkig begrijp ik hem nu!

Mijn eigen reis heeft me geleerd hoe fijn het is als je mannelijke en vrouwelijke energie in balans zijn. En als je meerdere krachten kunt toepassen. Ik ben sterk geworden met gevoelig zijn.

Hierdoor ontwikkelde ik een model voor merkaba healing

Ik heb geen moeite meer met mannen met een ego. Ik stapte eerder zelf in een slachtofferrol en liet mij onderdrukken. Jezelf laten onderdrukken, daar kan ik niet tegen. 

Tijdens mijn studie Kinesiologie heb ik geleerd om vanuit het vijf elementen model te werken. Een veelgebruikt model in de complementaire zorg. Één van de elementen heet vuur. In mijn studieboek staat dat dit bestaat uit mannelijk soeverein oftewel goddelijk vuur én vrouwelijk ministerieel oftewel onderdanen vuur. 

Ik vind de kennis achter het vijf elementen model erg goed. Ik kwam tot de ontdekking dat ik dit model niet kan gebruiken voor het in balans brengen van mannelijke en vrouwelijke energie. Daarom heb ik een vernieuwend model gemaakt, gebaseerd op de kunde van het vijf elementen model én het eeuwenoude merkaba symbool. Dit maakt het model geschikt voor merkaba healing. In dit model hebben vrouwelijke en mannelijke energieën een gelijkwaardige plaats. Ze zijn beiden goddelijk. 

Therapeut, Merkaba Healer en Intuïtie-Trainer

Tegenwoordig doe ik wat ik wil en waar ik gepassioneerd over ben. Als Merkaba Healer help ik mensen om mannelijke en vrouwelijke energie te helen. Enerzijds met therapie in combinatie met Kinesiologie en anderzijds met een eigen concept etherische oliën.

Als docent inspireer en help ik gezondheidsprofessionals om merkaba healing ook toe te passen in de dagelijkse praktijk. Dit doe ik door het geven van lezingen en webinars en het aanbieden van trainingen. 

Verder geef ik workshops om je in contact te laten komen met je innerlijke stem. Je verstand gaat even uit en je maakt keuzes op basis van je intuïtie. 

Tegenwoordig doe ik wat ik wil en waar ik gepassioneerd over ben. Als Merkaba Healer help ik mensen om mannelijke en vrouwelijke energie te helen. Enerzijds met therapie in combinatie met Kinesiologie en anderzijds met een eigen concept etherische oliën. Ik geef mensen een persoonlijke geurreis die wordt afgestemd op een diepere laag in jou. Verder geef ik workshops om je in contact te laten komen met je innerlijke stem. Je verstand gaat even uit en je maakt keuzes op basis van je intuïtie.

Professionele ervaring

Diploma's en certificaten

 • Diploma Psychosomatisch Kinesioloog
 • Diploma Psychosociale Basiskennis Pro
 • Certificaat Hoogsensitiviteit bij kinderen
 • Certificaat Leven vanuit je hart
 • Certificaat De eerste 1000 dagen, de basis
 • Spot award eBay voor mijn talent in communicatie en het stimuleren van teambetrokkenheid

Opleidingen

Werkervaring

 • Founder van Holy Olie®, waarbij je nieuwe paden bewandelt met hulp van moeder natuur en magic merkaba.
 • Initieerde en ontwikkelde een concept ‘Emotional Intelligence for Inclusion’ om inclusie en diversiteit te bevorderen. Het concept stimuleert persoonlijk leiderschap en effectieve relaties op de werkvloer door open gesprekken. Concept is zeer gewaardeerd door medewerkers en management van eBay Classifieds.
 • Diverse werkervaring binnen het Bedrijfsleven, zoals: Verkoop, Inkoop en Marketing. De diverse ervaring zorgt ervoor dat ik snel begrijp waar je tegenaan loopt en dat ik uit eigen ervaring tips kan delen om met diverse type mensen om te gaan.
 • Bekijk mij op LinkedIn voor een volledig overzicht of volg mij voor de laatste updates

Professional Credentials

Licenses & Certifications

 • Diploma Psychosomatisch Kinesioloog
 • Diploma Psychosociale Basiskennis Pro
 • Certificaat Hoogsensitiviteit bij kinderen
 • Certificaat Leven vanuit je hart
 • Certificaat De eerste 1000 dagen, de basis

Education background

Professional Experience

 • Initiated and developed a concept ‘Emotional Intelligence for Inclusion’ to foster inclusion and diversity. The concept drives personal leadership and effective workplace relationships by open conversations. Concept is highly valued by employees and management of eBay Classifieds.
 • Diverse experiences within Corporate Business eg:
  Sales, Purchasing, Marketing
 • Volg mij op LinkedIn voor de laatste updates

missie

Zoveel mogelijk mensen in hun merkaba-kracht zetten

Als je in je merkaba-kracht staat, dan leef je vanuit je hart wie je werkelijk bent. Door mensen te ondersteunen met passende etherische olie en Kinesiologie help ik ze bij het verruimen van hun bewustzijn, spirituele- en persoonlijke groei.

MERKABA ACTIVATIE

Balans tussen hart, geest en lichaam

Mijn Holy Olie producten en therapie laat je in je merkaba kracht te staan. Dit is balans tussen je innerlijke stem en je bewuste geest.

Het samenspel van deze energieën genereert doelgerichtheid en zorgt voor de uiting van dromen in de fysieke realiteit.

Ik voel in welke activatie voor jou passend is. Zo is er ondersteuning om vertrouwen te krijgen in de waarheid vanuit je hart of om je hoogste zelf op aarde te manifesteren.

Holy Olie paarse achtergrond

aanbod

Holy Olie, Kinesiologie en Merkaba Healing

Holy Olie® geurreis

Met Holy Olie essential oil heb je een buddy voor goede zelfzorg, altijd binnen handbereik. Onze 100% natuurzuivere etherische olie verlicht persoonlijke thema’s waar je tegenaan loopt en voegt liefde en energie toe aan je dag.

Kinesiologie

Met de hulp van Kinesiologie krijg jij antwoorden om vanuit je hart te leven en in overeenstemming met lichaam en geest.

Gedurende een sessie gaat je verstand offline en is je lijf aan het woord. Wanneer een uitspraak niet overeenkomt met je onderbewuste, dan zal je lijf dit aangeven.

Merkaba Healing

Holy Olie, Kinesiologie en Merkaba healing van marischa.nl zijn er op gericht om je merkaba te activeren. Om je vrouwelijke en mannelijke energie te helen. Wanneer dit in balans is kan jij je missie op aarde leven.

Wil je meer weten over essential oil, Kinsiologie of Merkaba Healing?

Neem gerust contact op.