Image Holy Olie

veelgestelde vragen

Jij vraagt, wij antwoorden

Hier geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan helpt onze Klantenservice je graag verder. Bel ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 op 020 752 9850  of mail naar: klantenservice@marischa.nl 

Mijn expertise ligt bij het behandelen van zowel mannen als vrouwen. Het zijn mensen die bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling om gezond te blijven en ziektes te voorkomen. Ze lopen vaker tegen soortgelijke issues aan in het contact met anderen, zien een rode draad door hun leven of herkennen signalen van verborgen stress.

Ik behandel ook mensen die het fluisteren van hun lichaam in signalen hebben genegeerd. Hun lichaam is gaan schreeuwen, wat zich uit in bijvoorbeeld: burn out, slaapproblemen, nek, schouder of rugklachten, et cetera.

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt voor alternatieve therapie, dan kan de therapie deels vergoed worden. De vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar en polis. Let op dat voor een vergoeding van je zorgverzekeraar het eerste contact altijd live is. Vervolgbehandelingen kun je dan online volgen. Check de mogelijkheid tot vergoeden bij je zorgverzekeraar.

De praktijkruimte in het Amstelpark is in het pand van de ‘Meditatietuin’ (voormalig Giro-Paviljoen (gebouw nr. 38 op de kaart in het park). Het is een fijne plek midden in het park. De hoofdingang van het Amstelpark (postcode 1083 HZ) ligt aan de Europaboulevard te Amsterdam Buitenveldert, bij restaurant Rosarium, zuidelijk van het CS-station Amsterdam RAI, Metrostation Europaplein en de A10/Ringweg Zuid.

Ik adviseer ca. 3 sessies met tussendoelen, om je einddoel te bereiken. Waarbij je tussen de sessies zelf aan de slag gaat met je veranderend bewustzijn om je levensstijl en welzijn te verbeteren. Uiteraard is het aantal sessies afhankelijk van welk einddoel je voor ogen hebt en wat je situatie is. In sommige situaties is 1 sessie zelfs al voldoende.

Afspraken dienen minstens 24 uur van te voren worden gewijzigd of geannuleerd. Anders wordt de voor je vrijgemaakte tijd in rekening gebracht.

Als je een klacht hebt over de therapeut en/of de behandeling dan word je verzocht dit met je therapeut te bespreken.

Marischa.nl is aangesloten bij de VBAG. Mocht je er met de therapeut niet uitkomen dan vind je hier de klachtenregeling.

Mijn diensten als Kinesioloog zijn vrijgesteld van BTW op grond van artikel 11, eerste lid, onderdeel g, van de Wet OB 1968.

Ik ben gespecialiseerd in het werken met stress gerelateerde klachten. Deze (verborgen) stress kan zich op vele vlakken uiten. Je kan met verschillende klachten terecht.

Bewust met je lijf

Wil je meer weten over essential oil, merkaba of Kinesiologie?

Neem gerust contact op.