Image Holy Olie

This event is also accessible for English speaking participants.

VOOR WIE
Voor als je je bewustzijn wilt verruimen op een thema dat je zelf inbrengt.

WAT WE GAAN DOEN
Tijdens deze therapeutische workshop ga jij contact maken met je innerlijke stem. Je krijgt nieuw inzicht dat je verder brengt om nieuwe paden te bewandelen.

Er worden technieken ingezet vanuit de Kinesiologie en Merkaba Healing. De facilitator zal je helpen om contact te maken met je innerlijke stem. Daarbij duiken we in het Merkaba concept van Yin (vrouwelijke/intuïtieve) en Yang (mannelijke/bewuste) energie. Hoe je beide energieën in je hebt, ter ondersteuning van je zielsmissie.

Je komt met een hulpvraag. Dit kan bijvoorbeeld gaan over iets waar je tegenaan loopt in het leven en waarin je vast lijkt te zitten. Het mag ook wat anders zijn. Vrijwel alles kan ingebracht worden. Op een veilige, onbevangen en speelse manier kijken we wat er aan het licht mag komen. We gaan systematisch kijken wat er geheeld mag worden.

WAT JE ZULT ERVAREN
– De kracht van heilige geometrie en wat merkaba voor jou doet
– Bewustwording over je hulpvraag. Wat wil je bereiken? Wat houdt je tegen?
– Ademhalingstechniek om vanuit je essentie waar te kunnen nemen.
– Dat je lijf antwoord geeft op de vragen door middel van een (zelf)spiertest.
– Inzicht in je mannelijke en vrouwelijke krachten die je helpen om je doel te bereiken.
– Het reinigen van blokkerende energieën, emoties en overtuigingen die je in de weg zitten.

We sluiten je opstelling af met het inzicht wat jij nodig hebt om je verder te brengen. Na afloop is het prettig om tijd voor jezelf te nemen, bijvoorbeeld met een wandeling in het Amstelpark, dat bestaat uit een aantal mooie tuinen en is aangelegd voor de Floriade van 1972.

PRIJS
EARLY BIRD TICKETS 35,-
NORMALE PRIJS 45,-

OVER MARISCHA
Ik werk intuïtief en lichaamsgericht, zo kan ik jou inzicht geven in de subtiele en onbewuste taal van je lijf. Ik help jou om in je merkaba-kracht te staan, waarbij mannelijke en vrouwelijke energie in balans zijn. We gaan op een veilige, onbevangen en speelse manier aan de slag met zware thema’s.

PRAKTISCHE INFORMATIE
– Er wordt je een veilige plek aangeboden om aan de slag te gaan met je eigen hulpvraag
– Je bent welkom vanaf 13:15 uur. Kom op tijd, want we starten om 13:30 uur

BEREIKBAARHEID
Je kunt gebruik maken van Google Maps om de Meditatietuin te vinden. De Meditatietuin is gesitueerd in een laag gebouw met rode deuren, tussen het Glazen Huis en het Rietveld-huisje (ook wel Galerie Oranjerie) in.

FIETS
Fietsen zijn niet toegestaan in het park en de gemeente controleert daar soms streng op. Als je met de fiets komt, dan kan je deze het beste bij de rode brug ingang parkeren, dan hoef je niet ver te lopen.

OV
Vanaf bushalte Amstelpark is het 10 minuten lopen naar de Meditatietuin. Vanaf station RAI (tram, metro, trein) is de loopafstand 15 minuten.

AUTO
Kom je met de auto? Deze kan je parkeren op de parkeerplekken langs het park aan de Europaboulevard-zijde. Van maandag t/m zaterdag zijn de parkeerkosten 2,80 euro per uur.