Image Holy Olie
magie van de natuur
100% natuurzuivere etherische olie
op jou ingetuned

Bewust met je lijf

Ontvang elke 8 weken een persoonlijke geurreis

op jou ingetuned met een merkaba activatie
voor een sterkere balans tussen lichaam en geest
inspireert om nieuwe paden te vinden en te bewandelen 

Je ontvangt je eerste Holy Olie altijd binnen drie weken en daarna volgens het bezorgschema
Extra handig, de doos past door je brievenbus. Er zijn abonnementsvoorwaarden van toepassing.

Essential Oil Holy Olie Cosmic Seed

Essential oil

Breng je lichaam en geest in balans

Met Holy Olie essential oil heb je een buddy voor goede zelfzorg, altijd binnen handbereik. Onze 100% natuurzuivere etherische olie verlicht persoonlijke thema’s waar je tegenaan loopt en voegt liefde en energie toe aan je dag.

Snel naar

Wat is essential oil?

Essential oil is ook bekend als essences, essentiële olie of etherische olie. Essential oils bevatten de geurige stoffen en geneeskrachtige eigenschappen van de planten waaruit ze afkomstig zijn. De essential oils uit ons assortiment geven je een fijne geurbeleving en hebben een positieve werking op lichaam en geest.

Wat is de kwaliteit van onze essential oil?

Onze Holy Olie producten zijn met zorg ontwikkeld. Je krijgt bij ons uitsluitend 100% natuurzuivere etherische olie van uitmuntende kwaliteit, waar therapeuten mee werken. Wij werken met duurzame etherische oliën, waarvan bekend is dat de winning ervan geen schade veroorzaakt aan mens, dier en natuur. Je olie zit in een glazen flesje van miron glas. Dit violet glas beschermt, verlengt en versterkt de werking van je Holy Olie. Het filtert de zonnestralen, wat betekent dat de gunstige stralen worden toegelaten en de schadelijke worden geweerd.

Wat kan ik verwachten van essential oil?

Essential oil is zeer heilzaam voor lichaam en geest. Het is bekend dat het gebruik ervan lichamelijke en geestelijke klachten helpt verlichten. Dit komt omdat de essential oil een hoge trilling, oftewel frequentie heeft die helend werkt. Bij ziekte en onbalans verlaagt de frequentie van je lijf. Met essential oils kan je jouw frequentie weer omhoog brengen voor een helend effect. Essential oil bevat de magie van de geneeskrachtige planten waar het van gemaakt is. Bekijk in ons assortiment voor welk gezondheidsdoel Holy Olie verlichting biedt.

Hoe gebruik je essential oil?

Je kunt essential oil op verschillende manieren gebruiken. Kies wat het beste bij je past.

roll on

Roll on
Handig mee nemen

Een roll on is een kant en klaar product dat je direct op je huid kunt gebruiken. Een roll on bestaat uit een mix van essential oil en jojoba olie.

Je kan de roll on aanbrengen op een chakra punt, je polsen, in je nek, je hals, slaap of onder je voeten. Verder is de roll on makkelijk om mee te nemen en op te doen.

auraspray

Auraspray
Voor je aura en interieur

Met een auraspray breng je de trilling van je aura omhoog. De lagere trillingen (blokkades) trillen los. Hierdoor kan de energie van je aura stromen en worden negatieve emoties afgevoerd. Je voelt je lichter en bewuster.

Sluit je ogen en spray enkele malen boven je hoofd. Blijf even staan en laat de nevel op je neerdalen. Gebruik dit moment en voel wat de spray met je doet. 

essential oil

Etherische olie
Pure etherische olie

Met de essential oil heb je het meest pure en veelzijdige product. Het bestaat alleen uit etherische olie, waarvan bekend is dat het een heilzame werking heeft. 

Je kunt er eindeloos mee variëren doordat je de essential oil op vele manieren kunt gebruiken. Etherische olie kun je verspreiden via een aroma diffuser of toevoegen aan een massageolie, voetbad of bad.

Essential oil geeft ondersteuning op een gezondheidsdoel

In onze webshop kun je 14 unieke blends vinden. De geneeskrachtige werking van meerdere planten zijn gebundeld in één flesje. Zo word je optimaal ondersteund in je proces. Het resultaat is een unieke samenstelling die  jou ondersteunt in een gezondheidsdoel.

Holy Olie essential oil

De serie Holy Olie, die nu beschikbaar is, heet Cosmic Flower. Alle essential oils zijn erop gericht om jouw cosmic seed oftewel je pure kern of de oorspronkelijke bron van energie waaruit je bestaat te laten bloeien. Zodat je unieke talenten tot uiting komen in deze wereld. Bekijk welk gezondheidsdoel jou passend is en waar Holy Olie aan kan bijdragen.

Essential oil met een merkaba activatie

Met een Holy Olie geurreis krijg je een essential oil met een merkaba activatie. Ik voel in waar je lijf ondersteuning wil om je lichaam en geest in balans te brengen. Hiervoor werk ik in het energetische veld van een persoon. Afstand speelt geen rol, waardoor het mogelijk is om een geschikte Holy Olie geurreis voor je uit te zoeken. Uiteraard doe ik dit met jouw toestemming en uitsluitend voor het selecteren van de passende geurreis. 

Bij het gebruiken van Holy Olie wordt je merkaba geactiveerd om je intuïtieve lichaam en je geest in balans te brengen. Een gebalanceerde merkaba geeft je energetische bescherming, helpt je om spiritueel te groeien en je missie op aarde te leven.

 

Persoonlijke geurreis met merkaba activatie

Met het essential oil abonnement ben je elke 8 weken verzekerd van een Holy Olie. Dit is een geurreis die op jou is ingetuned met een merkaba activatie voor een sterkere balans tussen lichaam en geest. Hierdoor krijg jij een buddy voor goede zelfzorg die je van binnenuit inspireert om nieuwe paden te vinden en te bewandelen. De Holy Olie geeft je energetische bescherming en helpt je om spiritueel te groeien.

Essential oil voor therapeuten

Ben je therapeut en wil je jouw cliënten extra ondersteunen? Als therapeut krijg je toegang tot exclusieve merkaba activaties voor meer verdieping. Je koopt onze producten in met korting.

– inkopen met korting
– geef je cliënten iedere 8 weken een persoonlijke geurreis
– productteksten met meer verdieping
– krijg training over merkaba healing
– exclusieve toegang tot merkaba activaties
– maak je zichtbaar als verkooppunt

Medische disclaimer

Het is belangrijk om te benadrukken dat essential oil, merkaba healing en Kinesiologie geen vervanging is voor medische behandelingen, maar kan een aanvulling zijn op reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg altijd je arts bij medische of psychische klachten.

Veegestelde vragen

Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem gerust contact op via klantenservice@marischa.nl