Image Holy Olie

maak een afspraak

Kies een consult dat bij je past.

Online vanuit je eigen huis

Sessie à 1 uur 70,-
Mail voor beschikbaarheid naar: contact@marischa.nl

Met de huidige technologie is je therapeut slechts een klik verwijderd en speelt afstand geen rol.  Uit onderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven blijkt dat digitale coaching en therapie vaak juist veel beter werkt dan gedacht.

Daarbij ben ik surrogaat van je energiesysteem gedurende je online consult. Dit houdt in dat ik me instel op je energiesysteem en dat ik de spiertesten bij mijzelf doe. Zodat de uitkomsten die ik uit de spiertest krijg, antwoord geven op je hulpvraag.

Bij de Meditatietuin in Amsterdam

Beschikbaar op vrijdag. Sessie à 1 uur 80,- Mail voor beschikbaarheid: contact@marischa.nl

De Meditatietuin is een verborgen locatie in het groene hart van het Amstelpark. Als je binnenkomt, voel je het meteen: dit is een unieke oase van rust in de stad die je helpt weer in verbinding te komen met jezelf, de natuur en elkaar.


Tip:
Maak na afloop van je consult een wandeling in het Amstelpark. Zo gun jij je lijf extra rust en de helende kracht van moeder natuur.

Tips bij het boeken

Medische disclaimer

Het is belangrijk om te benadrukken dat essential oil, merkaba healing en Kinesiologie geen vervanging is voor medische behandelingen, maar kan een aanvulling zijn op reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg altijd je arts bij medische of psychische klachten.